01

Valaistusratkaisujen suunnannäyttäjä

Olemme innovoinnin ansiosta erikoistuneet huippuluokan hätä- ja LED-valaistusratkaisujen suunnitteluun teollisuusympäristöihin. Sitoutumisemme laatuun ohjaa meitä valmistamaan loistavia ja innovatiivisia valaistusratkaisuja, jotka on suunniteltu turvallisuutesi ja tehokkuutesi takaamiseksi.

02

Meistä

Laadukkaita ja luotettavia valaistusratkaisuja

Wikroluxissa sitoutumisemme juontaa juurensa turvallisuuden ja tehokkuuden varmistamisesta innovatiivisten hätä- ja LED-valaistusratkaisujemme avulla. Koko valmistusprosessin tarjoaminen saman katon alla on mahdollistanut korkealaatuisten valojen valmistuksen rakennuksille, laivoille ja vaativille teollisuudenaloille jo vuodesta 1989 lähtien. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja kestäviä valaistusratkaisuja, jotka takaavat turvalliset poistumistiet ja tehokkaan valaistuksen kaikkiin käyttötarkoituksiin.

03

Valmistus

Luotettava kumppanisi laadukkaisiin valaistusratkaisuihin

Olemme luotettava kumppanisi korkealaatuisiin LED-valaistusratkaisuihin ja hätävalaistukseen. Luotettavuus on kulmakivemme innovatiivisena suomalaisvalmistajana. Meillä on horjumaton omistautuminen laadukkaaseen valaistukseen, minkä ansiosta jokainen tuotteemme täyttää tiukat vaatimukset kestävyyden, tehokkuuden ja turvallisuuden osalta. Wikroluxissa luotettavuus ei ole vain lupaus; se on juurtunut syvälle jokaiseen luomaamme tuotteeseen. Tinkimätön erinomaisuuden tavoittelu tekee meistä luotettavan kumppanin innovatiivisten, varmojen ja korkealaatuisten valaistusratkaisujen saralla.

04

Perusarvomme

Innovaatioita ja kestävää kehitystä Wikroluxissa

Vuonna 1989 perustettu Wikrolux toimittaa huippuluokan hätävalaistusratkaisuja rakennuksiin, laivoihin, tunneleihin ja monenlaisiin ympäristöihin. Yrityksemme polkua värittää tinkimätön erinomaisuuden tavoittelu. Tuotamme korkealaatuisia LED-valaistusratkaisuja ja hätävalaistusta hoitamalla koko valmistusprosessin alusta loppuun.

05

Kestävyys

Kestävä tehdas: kohti kestävämpää tulevaisuutta

Työskentelemme kestävän tulevaisuuden eteen

Pietarsaaren sydämessä sijaitsevan Wikroluxin visio kestävästä tulevaisuudesta loistaa läpi uraauurtavan kestävän tehtaan hankkeemme. Perustajiemme horjumaton sitoutuminen innovaatioon ja kestävyyteen ohjaa tätä innovatiivista ja mullistavaa siirtymää kohti ympäristötietoista valmistusta.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN PERIAATTEEMME

Kumppanit & henkilöstö

Turvallisen ja terveellisen työympäristön takaaminen Reilut työvoimakäytännöt sekä työntekijöiden fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tukeminen Kaikkien asiaankuuluvien ympäristö-, työ- ja turvallisuusmääräysten noudattaminen Yhteistyö toimittajien, asiakkaiden ja muiden kumppaneiden kanssa varmistaaksemme, että he noudattavat kestävyysstandardeja Paikallisen luonnon monimuotoisuuden suojelu ja edistäminen Hyväntekeväisyysaloitteet ja -tuki

Tuotteet

Ympäristöystävällisten materiaalien valinta ja kestäviä hankintakäytäntöjä suosivien toimittajien priorisointi Osallistuminen paikallisyhteisön toimintaan huolenaiheiden ratkaisemiseksi, myönteisen kehityksen tukemiseksi ja vahvojen suhteiden rakentamiseksi Tutkimukseen ja kehitykseen panostaminen kestävän kehityksen jatkuvaksi parantamiseksi ja ympäristöystävällisten tuotteiden kehittämiseksi Kestävät käytännöt, jotka hyödyttävät ympäristöä ja tuovat pitkän aikavälin kustannussäästöjä

Toiminta

Uusiutuvan energian ja energiatehokkaiden teknologioiden käyttö Vedenkulutuksen vähentäminen, jätteen määrän minimoiminen sekä materiaalien kierrätyksen ja uudelleenkäytön edistäminen Kuljetuslogistiikan optimointi toimitusketjun polttoainekulutuksen ja päästöjen vähentämiseksi Tuotteiden suunnittelu kestävyyden ja kierrätettävyyden helpottamiseksi Jatkuvan parantamisen toimintakulttuurin edistäminen Uusiutuviin energianlähteisiin sijoittaminen

Valvonta

Edistyneiden, saastumista rajoittavien toimenpiteiden käyttö Ympäristöllisestä ja sosiaalisesta suorituskyvystä raportointi Hiilidioksidineutraaliuteen pyrkiminen päästöjen vähentämisellä ja hiilidioksidipäästöjen kompensoinnilla Sertifikaattien (mm. ISO 14001 ja ISO 45001) tavoittelu kestävyys- ja turvallisuussitoutumisemme osoittamiseksi

06

Ota yhteyttä

Aloitetaan yhteistyö ja loistetaan yhdessä

Tutustu valaistusratkaisuihimme – tehokkuutta ja kestävyyttä teollisiin ja kaupallisiin tarpeisiisi. Ota yhteyttä jo tänään!